Advies Over_

Compleet overzicht van AdviesOver.nl

Bruikbaar advies voor uw financiële situatie

Financiële gezondheid

Financiële gezondheid

Het invullen van de stresstest kost slechts een aantal minuten. Het levert u echter een inzicht voor jaren op. Per direct. Benieuwd hoe uw bedrijf ervoor staat? Vul dan onze gratis stresstest in.

Doe de financiële stresstest

Kostprijs

Kostprijs

De kostprijs geeft u als ondernemer inzicht in alle verwachte kosten en de omzet in uw bedrijf. Een ondernemer die de kostprijs berekent, schept dus ook een beeld van de toekomst.

Bereken uw kostprijs

Jaarrekening

Jaarrekening

Wat zegt uw jaarrekening over uw bedrijf? Betaalt u niet te veel belasting? Twijfelt u of alle fiscale voordelen wel benut worden? Het is vaak handig om een second opinion uit te voeren over uw jaarrekening. Zo weet u waar u aan toe bent en welke kansen u nog laat liggen.

Laat uw jaarrekening doorlichten

Administratie

Administratie

Wij kunnen eenvoudigweg de efficiency rondom uw administratie verbeteren. Vanuit onze vakkennis bieden wij u de juiste tools om effectiever en efficiënter te werken. Dit scheelt niet alleen tijd, maar voorkomt fouten en zorgt voor een naadloze administratie.

Maak uw administratie efficiënter

Belasting

Belasting

Behoefte aan een second-opinion van uw belastingaangifte? Wilt u uw Inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting fiscaal laten beoordelen? Onze fiscale adviseurs helpen u graag verder, zodat u een heldere stand van zaken hebt. 

Laat uw aangifte doorlichten

Cashflow

Cashflow

Wat betekent een negatieve cashflow voor mijn organisatie? Welke mogelijkheden heb ik juist met een positieve cashflow? Ontdek hoe financieel gezond uw organisatie is. Daarmee ervaart u direct waarop u het beste kunt sturen.

Beoordeel mijn cashflow

Krediet

Krediet

Wel of geen behoefte aan krediet? En welke voor- en nadelen kleven aan het inzetten van een rekeningcourant? Bepaal eerst uw financiële situatie, dan adviseren wij u direct over welke ruimte u heeft voor een mogelijk krediet. 

Is er behoefte aan krediet?

Management rapportage

Management rapportage

Snel inzicht in geboekte resultaten? Met behulp van onze management rapportage verzorgen wij periodiek (vanaf een maand) een helder inzicht in het behaalde resultaat. Afgestemd op uw begroting en verwachting.

Managementrapportage